Kian 5 maanden

06:00

Kian is alweer 5 maanden vandaag..

En wat is er veel gebeurd. Eerste tandje op 13 april die doorkwam en zijn eerste koningsdag, dodenherdenking en bevrijdingsdag. En voor het eerste wezen zwemmen.


Koningsdag hebben we heerlijk over de vrijmarkt gewandeld met Kian. Hij vond het erg leuk en interessant. ook hadden we hem natuurlijk een oranje shirt aangedaan en ik had vlaggentjes op zijn wang gezet.


 Dodenherdenking waren we natuurlijk stil om 8 uur, nu was Kian op dat moment heerlijk aan de borst aan het eten.
Ook hebben we afgelopen maand voor het eerst gezwommen, Kian vond het leuk en wij ook. Al snel ontdekte hij dat ie op het water kon slaan en genoot er van.

Bevrijdingsdag waren we op Marken. Hier word het altijd eens in de 5 jaar groots gevierd. Vlaghijsen om 9 uur (dit jaar mijn vader) door alle veteranen en jongens in dienst(militairen).
In de loop van de ochtend, was er een ere haag en kwam het vuur uit Wageningen op de Kerkbuurt aan.
Kian mocht de baret van zijn opa ook even op.

Kian krijgt op dit moment nog 2 keer borstvoeding en verder fruithapje en groenten. Hij word een echte bijdehand en wil meer doen dat hij kan. Kian wil steeds meer zitten en draait vaak op zijn buik maar dan zit zijn hand nog in de weg en krijgt deze dan niet onder zichzelf vandaan.
Ook is het een vrolijk jochie die veel lacht. Het is erg genieten zo een kleintje in ons midden, iedereen geniet erg van hem. Hij is ook erg sociaal en lacht naar iedereen. Maakt veel geluidjes en als hij geen aandacht krijgt geeft hij een gil. Zo laat hij even weten dat hij er ook nog is.
Over een maandje zitten we alweer op de helft van het eerste jaar en kijk zo uit naar de komende tijd. Kijken wat hij allemaal gaat doen en beleven.


xxx
Amanda 

You Might Also Like

0 reacties