Cadeautips voor Vaderdag!

06:00


Over drie weken is het alweer Vaderdag en dat betekend in de meeste gevallen dat je dan op zoek gaat naar een leuk cadeau. Natuurlijk zijn er ook mensen die het allemaal maar commercieel vinden en van hun hoeft het niet maar als ze wat krijgen vinden ze het vaak wel super leuk. Wij vinden het altijd lastig om voor onze vader iets te kopen en om eerlijk te zijn vragen wij het eigenlijk altijd aan hem. Onze vader houd van wandelen en die is de afgelopen jaren veel afgevallen dus heeft nieuwe fleece truien nodig. De vrijbuiter in Zaandam verkoopt deze truien dus gaan wij binnenkort maar eens met paps op pad.

Cadeautip 1 - Bierpakket / Bier brouw pakket



Het is misschien een simpel cadeau maar als jouw vader echt een liefhebber is van bier dan zit je hiermee zeker goed. In elke supermarkt kun je terecht voor verschillende soorten bier en maak er een leuk klein pakketje van. Wil je het net wat luxer ga dan even langs een slijterij om een pakket samen te stellen en voeg hier eventueel nog een klein flesje sterke drank bij toe. Wil je het helemaal uniek maken ga dan even langs bij de Hema want hier is nu een bier brouw pakket te koop dit zal paps zeker leuk vinden!

Cadeautip 2 - Barbecue schort


Staat jouw vader elke zomer in de tuin te barbecue geef hem dan een leuk barbecue short cadeau. Onze vader staat ook altijd tijdens feestjes of mooie dagen achter de barbecue omdat hij dit leuk vind om te doen. Op verschillende sites kun je deze schorten bestellen en zelf personaliseren.

www.yoursuprise.nl

Cadeautip 3 - Boxershort


Wil je nou gewoon even een geintje uithalen laat dan een boxershort personaliseren. Doe je eigen foto erop of laat super dad erin zetten. Je vader zal dit hoe dan ook helemaal geweldig vinden en doe er desnoods nog iets bij wat hij heerlijk vind om te snoepen.

Heb jij al een idee wat je aan je vader gaat geven met Vaderdag? Laat het ons vooral weten hieronder.

Liefs Chantal

You Might Also Like

0 reacties