Kleine plog van de Huishoudbeurs 2015

06:00


We moeten nog even een beetje wennen als we aan het ploggen zijn vandaar dat er niet onwijs veel foto's gemaakt zijn maar een klein kijkje is toch ook leuk? Wij zijn samen met onze moeder en de vrouw van onze neef een avond naar de Huishoudbeurs / Negenmaandenbeurs gegaan en het was erg gezellig. We begonnen met een rondje op de Negenmaandenbeurs waar mijn zus flink inkopen heeft gedaan. Op bovenstaande foto is ze even aan het bekijken wat ze allemaal gekocht heeft bij de Difrax stand terwijl we aan het wachten waren om lekker te eten. Ja voordat je een keer je hamburgermenu had was je 15 minuten verder in de rij maar dat hadden wij er voor over. Was hij lekker? Ja zeker!




















De Foodhall is toch wel een favoriet van ons en uiteindelijk liepen we daar ook met een aantal tassen vol naar buiten. Milka heeft zoals elk jaar weer een super leuke aanbieding namelijk 5 Milka artikelen voor maar € 3,- maar wat zat er nou precies in ons tasje?

- Milka tablet Oreo
- Milka tablet Bubbly
- Milka tablet Cookie
- Milka Chocolade wafels
- Milka Cookies


Amanda haar vriend zou misschien dit jaar bij de Dubro staan dus een foto kon natuurlijk niet missen. Helaas stonden er een aantal stands niet waar wij wel fan van zijn zoals de Zeeman en Nivea. Toch hebben we nog wel wat leuke spulletjes kunnen scoren maar hierover komt een apart artikel.


In de festival fantastique hall zag ik de stand staan van Hands off my chocolate en omdat ik deze al een hele tijd wou proberen sloeg ik gelijk drie repen in. Hierover komt op mijn persoonlijke blog een uitgebreid artikel dus als je nieuwsgierig bent hou hem dan even in de gaten.

Wij hebben een super leuke avond gehad en wat viel de drukte mee zeg vergeleken met een overdag. Volgend jaar zijn wij er weer bij en jij ook? Hoe vond jij dit jaar de Huishoudbeurs laat het ons weten in de comments.

Liefs Chantal






You Might Also Like

0 reacties