Hoe maak ik mijn tuin klaar voor de lente?

06:00

We hebben al een aantal mooie dagen gekregen dit jaar en dan beginnen de lente kriebels toch wel te kriebelen. Je huis een voorjaarsschoonmaak geven en je tuin die moet ook nog klaar voor de lente maar hoe gaan we dit aanpakken? Die eerste stap is altijd het lastigste maar als je eenmaal bezig bent en het resultaat ziet ben je toch wel weer blij dat je die stap genomen hebt.

1. Bloemen/Planten

Tijd om je tuin op te fleuren met wat kleuren denk aan mooie viooltjes, primula's, margrietjes of zet een mooie bol conifeer neer. Kleur doet zoveel in je tuin en dan heb je het gevoel dat de lente al volop begonnen is toch?


2. Tuinset

Zet je tuinset buiten na een grondige schoonmaak of kies gewoon voor nieuw. Ga voor een complete loungeset, losse stoeltjes of maak een bank van oude steigerhout planken.


3. Accessoires

Absoluut niet te missen zijn de accessoires die je tuin op fleuren. Pastelkleurige kussentjes, een lampionnetje of een lekker fleece paid voor de koude avonden.


Het hoeft niet veel geld te kosten want bij de Aldi koop je al een tray viooltjes voor een paar euro's, tuinkussens zijn tegenwoordig ook te koop voor een euro of tien en je eigen tuinset maken kan ook een hoop geld besparen als je de juiste spullen bij de hand hebt. Wij gaan dit jaar ook de tuin flink aanpakken en ik heb er zin in maar hoe en wat dat heb ik nog zeker niet in gedachten. Zolang het maar gezellig en sfeervol is.

Liefs Chantal

You Might Also Like

0 reacties