Luiers getest!!!

06:00

Hoi,
Sinds 10 weken alweer troste moeder en dus al heel veel luiers later kan ik nu al een kleine review geven over onze mening ervaring met enkele merken.

Heb o.a de kruidvat, dirk en jumbo eigenmerk ook hebben we pampers gebruikt en een duits merk babylove. Dit zijn dus 5 verschillende merken, hieronder zal mijn top 5 komen en begin met de minste en zo komen we dan uit op de voor ons beste. En heb ook gekeken naar prijsverhouding iets wat ook belangrijk is.

5. Dirk

Deze luiers had mijn vriend gekocht maar wat was dit voor onze een tegenvaller. Zaten niet prettig om de billen en buikje van Kian. Ook lekte hij toch snel erdoor heen. Ik vond de luiers stug aanvoelen. wij zullen deze niet aanraden.

4. Kruidvat


Deze luiers hoorde we altijd veel positieve verhalen over, maar helaas in ons geval viel ook deze luier tegen. Onze kleine man lekte snel door de luiers heen en voor een klein mannetje is het niet fijn om binnen een half uur weer helemaal verschoon/uitgekleed te moeten worden. Had deze luiers als proefpakketten in een mama tas van de kruidvat.

3. Pampers

Eigenlijk geen problemen met deze luiers, bevielen erg goed. Wat fijn is dat er een gele streep op de luiers zit en die kleurt blauw als je baby heeft geplast. Dit is vaak lastig te zien als ze nog zo klein en jong zijn. Zo weet je dat je kleintje wel heeft geplast. Hij komt bij mij op nummer 3 omdat ze best duur zijn in verhouding met de luiers van babylove en jumbo.

2. Babylove

Dit is een merk wat te koop is bij de DM drogisten in Duitsland en dus helaas niet in Nederland te verkrijgen. Wij hebben deze luiers vorig jaar gekocht toen we in de buurt waren en moet zeggen super luiers. Absorberen goed, sluiten mooi om de billen en zijn ook goedkoop. 100 luiers voor €12.(dit geld voor de luiers maat 3)

1. Jumbo

En dan onze top favoriet de luiers van jumbo eigenmerk. Maat 3 koop je ook 100 stuks voor €11,99. De kwaliteit van deze luiers is te vergelijken met pampers, alleen stuk goedkoper. Ook deze sluiten goed aan en absorberen goed. 


Xxx
Amanda


You Might Also Like

0 reacties