Recept met 7 ingredienten

06:00




Pasta met spinazie en Boursin cuisine

 

Heb er voor gekozen om bijna elke stap in beeld te brengen door middel van een foto. Ben benieuwd wat jullie daar van vinden. Als eerst volgen de ingrediënten.

Ingrediënten:

Spinazie
Knoflook
Ui
Spekjes/kip
Champignons naar keuze
Spaghetti
Boursin cuisine

Bereiding:

Wanneer je spekjes gebruikt, bak je die eerst goed in de pan en legt deze dan op een bord met keukenpapier om uit te lekken. In de zelfde pan ga je verder. Ondertussen zet je water op en kook je de pasta.
Bak een ui in de pan tot dat deze glazig zijn. En voeg dan de knoflook naar smaak erbij.
Dan mogen de Champignons erbij, deze bak je enige tijd goed mee. Wanneer het te droog word voegen we de spekjes erbij.
 Dan is het tijd voor de spinazie. Ik heb gekozen voor spinazie uit de vriezer. Maar je kan zowel vers als diepvries gebruiken.

Als laatste wanneer je de pasta af heb gegoten gaat de Boursin erbij. Dit laat je nog even verwarmen en dan kan je gaan opdienen.



 Hoop dat jullie dit een leuk en lekker recept lijkt. En succes met koken.




You Might Also Like

0 reacties